top of page

OVER ONS

Het begon allemaal in 1952 toen de Joodse Nederlander dhr. Kan naar Aruba emigreerde. Hij was juwelier van beroep en een echte vakman. In die tijd had Aruba slechts één opticien op het eiland, genaamd dhr. Oduber. Een combinatie van optiek en juwelen was destijds heel gebruikelijk.

 

Zodoende openden de heren Oduber en Kan in 1953 de eerste Oduber & Kan winkel, op Aruba. In november 1958 besloten de twee om door te groeien en openden ze een filiaal op Curaçao. Het filiaal was gevestigd in Punda, waar toentertijd vrijwel alle winkels zich bevonden.

 

In 1979 verhuisde Optica Oduber & Kan, als een van de eerste winkels, van het Helfrichplein naar Saliña. Hierdoor hoefden klanten niet meer helemaal naar de stad te gaan, waar parkeren lastig was. Ze konden gewoon voor de deur hun auto parkeren als ze de opticien bezochten. Al snel volgden menig andere winkels naar de nieuw en meer toegankelijke locatie.

 

In 1997 nam Pieter van Thiel het bedrijf over. Optica Oduber & Kan is een begrip op het eiland met ruim 60 jaar ervaring. Vakmanschap, klantgerichtheid, mode en de goede sfeer vormen het geheel van ons bedrijf.

TEAM
Pieter van Thiel
Pieter van Thiel

DIRECTEUR / OPTOMETRIST

Henrylene Lulla
Henrylene Lulla

SALES ASSOCIATE

Sophie van Thiel
Sophie van Thiel

COMMUNICATIONS

Desiree Landaeta
Desiree Landaeta

SALES MANAGER

Edison Ricardo
Edison Ricardo

SALES TECHNICUS

IMG_8682.JPG
Janpaul Dennert

INKOOPMANAGER

Lorraine Jamanika
Lorraine Jamanika

SALES ASSOCIATE

Wendell Elisa
Wendell Elisa

OPTICIEN / TECHNICUS

Esther Minguel Palma
Esther Minguel Palma

ADMINISTRATRICE

bottom of page